Har du en konkret kommunikationsopgave, du skal have løst? Eller sidder du selv og flytter rundt med ordene, er gået i stå og ønsker professionel hjælp? Så er du havnet det rigtige sted. Bestil mig som din tekstforfatter.

Kommunikation i øjenhøjde
Hos mig får du tekst og kommunikation på dansk, der er i øjenhøjde med din målgruppe. Nogle kalder det copywriting, andre tekstforfatning. Du bestemmer selv, men jeg skriver tekster, der passer til dit formål, dine kanaler og dit budget.

Styr uden om delete-knappen
Den gode tekst, der skaber handling og salg, afhænger af om du bliver forstået. Om du får klik på din hjemmeside. Om dit SoMe-opslag bliver delt, liket og kommenteret. Om din kunde taster dit nummer.

Du kender det fra dig selv. Du kan finde delete-knappen i blinde.

Jeg er god til at skære ind til benet og få kernen frem i dit budskab. Så din læser ikke farer vild eller falder fra på halvvejen. I et sprog der er til at forstå for netop din målgruppe. Uden omveje og fyld.

Hyr mig, når du har brug for tekst og content, både online og offline

 • Salgsmateriale, fx brochure og flyer
 • Kundebreve
 • Pressemeddelelse
 • Stillingsopslag
 • Kernefortælling
 • Kampagnekommunikation

Korrektur og redigering
Det siger sig selv. En tekst både online og offline skal være uden fejl. For selvom mange nærmest kun skimmer teksten, så bliver din læser alligevel forstyrret, hvis der er fejl og mangler.

Er din kommunikation fyldt med grammatiske fejl, stavefejl og slåfejl betyder det, at din læser mister tillid til dig og din virksomhed. Det samme gælder hvis dine formuleringer er for lange og for knudrede.

Send din tekst forbi mig til korrekturlæsning. Du kan sende mindre tekster løbende, så vil jeg anbefale et klippekort. Eller du kan få et tilbud, hvis du har en større opgave som kræver friske øjne.

Få sproglig sparring – og bliv bedre til at skrive
Trænger du til at få genopfrisket din danske grammatik? Eller til at blive holdt lidt i hånden og guidet, når du formulerer dig på skrift?

Måske er du i tvivl om sammensatte ord, ejefald og kommatering. Eller dine sætninger bliver for lange og knudrede. Det kan være i mails, power point-præsentationer eller på de sociale medier.

Jeg kan være din sproglige sparringspartner og hjælpe dig. Fx med et 1:1 undervisningsforløb, så du får styr på dansk retskrivning og får luget ud i de værste fejl.

Back To Top

  Hvad er din udfordring?

  Lad os tage en snak om den opgave, du skal have løst inden for tekst, kommunikation eller marketing.

  Hvilket nummer kan jeg ringe til?

  Du er også velkommen til at ringe til mig:
  25 57 20 40