Høj kvalitet til tiden

Jeg tog fat i Rikke, fordi jeg selv manglede tid til at få skrevet tekster til en ny præsentationsfolder om Udvikling Assens. Og også fordi det er vigtigt for os, at vi bruger lokale virksomheder.

Rikke løste opgaven selvstændigt og professionelt. Jeg kunne godt lide, at hun tog sig tid til forberedelse, og at hun var god til at forventningsafstemme med mig. Samtidig samarbejdede Rikke fint med alle de andre involverede i processen – fra interview af lokale virksomheder til briefing af grafiker og trykkeri.

Det hele foregik uden bøvl og brok, og jeg var godt orienteret hele vejen igennem uden at blive bebyrdet og besværet med mellemregninger.

Resultat blev et virkeligt fint kvalitetsprodukt, leveret til tiden – præcis som jeg havde håbet på.

Overblik og sans for detaljen

Det var en fornøjelse at samarbejde med Rikke om Nordfyns Musikskoles tilmeldingskampagne i foråret 2021. Rikke var hyret til at skrive tekster, men fungerede også som sparringspartner, konsulent og ekstern projektleder. Hun var med i projektet under hele processen fra idéudvikling til formidling af kontakter til fx grafiker og trykkeri, og til vi stod med de færdige produkter i hånden.

Rikke udviste både overblik og sans for detaljen, og så havde hun styr på sine ting.

Det var inspirerende og lærerigt at samarbejde med Rikke, som hun får mine bedste anbefalinger.

Back To Top

    Hvad er din udfordring?

    Lad os tage en snak om den opgave, du skal have løst inden for tekst, kommunikation eller marketing.

    Hvilket nummer kan jeg ringe til?

    Du er også velkommen til at ringe til mig:
    25 57 20 40