Rikke Lundvald
25 57 20 40
kontakt@rikkelundvald.dk
Sandløkken 13, 5560 Aarup
CVR.: 41915803

LinkedIn

15 år – så mange år har jeg arbejdet med marketing og kommunikation. Lige siden jeg forlod universitetet som cand.mag. i virksomhedskommunikation tilbage i 2006, har jeg leveret tekst til alt fra facebookannoncer og radioreklamer til pressemeddelelser og kundebreve.

I al beskedenhed er jeg tæt på at være verdensmester i at løse sproglige knuder op og oversætte komplicerede budskaber til let forståeligt dansk. (Jeg har bl.a. øvet mig i disciplinen som ansat i et større forsikringsselskab. Forsikring er ikke nemt, vel😊)

Hos mig får du hjælp til at formulere dit budskab, så du fremstår skarp, og så dine kunder og klienter, gæster og medlemmer forstår dig. Du får tekster, der sælger, og dit budskab ud over rampen.

Du får mere end ”bare” tekst
Tekst skaber tillid og troværdighed, handling og salg – men din tekst kan aldrig stå alene.

Dit budskab indgår altid i en helhed, og jeg forholder mig til hele din udfordring. Derfor får du mere end ”bare” tekst, når du samarbejder med mig.

Jeg sørger for, at din kommunikation spiller sammen med fx det rigtige billede og de rette farver. Og ikke mindst, at dit budskab indgår i et logisk og meningsfyldt flow med din virksomheds øvrige kommunikation. Så du efterlader et troværdigt indtryk hos din målgruppe.

Ærlig hjælp til præcis kommunikation
I samarbejde med mig får du ærlig dialog. Jeg putter ikke med tingene og tør også stille de ”dumme” spørgsmål. Ofte er det de samme spørgsmål og den samme undren, som din kunde sidder med. I sidste ende giver det dig det bedste resultat: Præcis kommunikation uden omveje og fyld.

For at bruge en metafor fra en helt anden branche: Jeg skifter ikke bare dine dæk, fordi du beder mig om det. Jeg siger også til, hvis det er tid til at købe nye dæk, fordi dækmønstret er slidt i bund.

Slip for koordinering – bestil mig som projektleder
Kræver din opgave mere end ”bare” tekst fra min hånd, kan jeg henvise dig til dygtige fagfolk. Fx grafiker, fotograf, oversætter, trykkeri eller SoMe-eksperter.

Vil du selv slippe for bøvlet med bookning, briefing og koordinering af din kommunikationsopgave? Lad mig være din projektleder. Jeg er stærk til at skabe struktur og få overblik, og jeg sørger for at drible din opgave helt i mål.

Hvad skal du have løst?

Lad os tage en snak om den opgave, du skal have løst inden for tekst, kommunikation eller marketing. Måske kan jeg hjælpe.

  Back To Top

   Hvad er din udfordring?

   Lad os tage en snak om den opgave, du skal have løst inden for tekst, kommunikation eller marketing.

   Hvilket nummer kan jeg ringe til?

   Du er også velkommen til at ringe til mig:
   25 57 20 40