Book et 20 minutters møde nu, klik her

Kundecases og referencer

Forside Kundecases og referencer
Rikke Lundvald

Tekst er en tillidssag: Se hvem jeg har hjulpet med klare budskaber

Høj kvalitet til tiden

Jeg tog fat i Rikke, fordi jeg selv manglede tid til at få skrevet tekster til en ny præsentationsfolder om Udvikling Assens. Og også fordi det er vigtigt for os, at vi bruger lokale virksomheder.

Rikke løste opgaven selvstændigt og professionelt. Jeg kunne godt lide, at hun tog sig tid til forberedelse, og at hun var god til at forventningsafstemme med mig. Samtidig samarbejdede Rikke fint med alle de andre involverede i processen – fra interview af lokale virksomheder til briefing af grafiker og trykkeri.

Det hele foregik uden bøvl og brok, og jeg var godt orienteret hele vejen igennem uden at blive bebyrdet og besværet med mellemregninger.

Resultat blev et virkeligt fint kvalitetsprodukt, leveret til tiden – præcis som jeg havde håbet på.

Kristine Lawaetz Lyngbo

Direktør, Udvikling Assens

Overblik og sans for detaljen

Det var en fornøjelse at samarbejde med Rikke om Nordfyns Musikskoles tilmeldingskampagne i foråret 2021. Rikke var hyret til at skrive tekster, men fungerede også som sparringspartner, konsulent og ekstern projektleder. Hun var med i projektet under hele processen fra idéudvikling til formidling af kontakter til fx grafiker og trykkeri, og til vi stod med de færdige produkter i hånden.

Rikke udviste både overblik og sans for detaljen, og så havde hun styr på sine ting.

Det var inspirerende og lærerigt at samarbejde med Rikke, som hun får mine bedste anbefalinger.

Christina Enig

Fløjtelærer og koordinator, Nordfyns Musiksskole

Lydhør over for ideer

Jeg bruger Rikke som tekstforfatter til at skrive og redigere diverse salgstekster.

Vi har et godt, konstruktivt og behageligt samarbejde om teksterne. Det betyder meget for mig, at Rikke er lydhør over for mine ideer og tanker, og at hun inddrager mig undervejs, så teksterne bliver 100 procent mine egne. 

Jeg er helt tryg ved at overlade mærkelige og ufuldstændige tekstoplæg til Rikke, for jeg ved, at der kommer et godt resultat ud af det, når det har været forbi hendes tastatur.

Carina Robanke

HR & Ledelseskonsulent, Carina Robanke

Hurtig og kompetent

Vi er en del af en frivillig, landsdækkende kæde, men af og til har vi brug for at få løst lokale markedsføringsopgaver kun på Fyn. I den forbindelse har jeg trukket på Rikkes ekspertise og erfaring, fordi vi ikke selv har en marketingmedarbejder ansat.

Rikke har hjulpet os med bl.a. pressemeddelelser og LinkedIn-opslag. Hun har også leveret tekster og billedforslag til trykte salgsflyere og annoncer.

Konkrete, afgrænsede opgaver, som vi havde brug for at få løst hurtigt og kompetent. Og det blev de.

Gert Lomholt

Medejer og centerleder, Botjek Center Fyn

En rigtig dygtig korrekturlæser

Hos Dansk Firmaidræt har vi flere gange brugt Rikke til at læse korrektur på vores årsrapport. Et omfattende værk, som jeg er ansvarlig for. Og jeg vil selvfølgelig gerne sikre mig, at årsrapporten er fri for stave- og tastefejl og eventuelle kludrede formuleringer, inden den udsendes.

Rikke ser på årsrapporten med kompetente og nye øjne og klarer korrekturlæsningen grundigt og godt, så jeg er helt rolig. Hun er behagelig at arbejde sammen med, og hun holder vores aftaler både i forhold til arbejdstid og pris. Jeg kan helt sikkert anbefale Rikke, som er en rigtig dygtig korrekturlæser.

Thomas Landtved-Holm

Kommunikationskonsulent, Dansk Firmaidræt