Book et 20 minutters møde nu, klik her

Om Rikke Lundvald

Forside Om Rikke Lundvald
Rikke Lundvald

Mere end "bare" en tekstforfatter

Hos mig får du hjælp til at formulere dit budskab, så du fremstår skarp, og så dine kunder og klienter, gæster og medlemmer forstår dig. Du får tekster, der sælger, og dit budskab ud over rampen.

Du får også 16-17 års erfaring med marketing og kommunikation fra både store og små virksomheder.

Oprindeligt er jeg uddannet cand.mag. i virksomhedskommunikation, og jeg har hele min karriere skrevet og leveret ord til alt fra old school kundebreve og trykte kataloger til facebookannoncer, hjemmesider og pressemeddelelser.

Jeg glædes over godt og forståeligt dansk, og i al beskedenhed er jeg tæt på at være verdensmester i at løse sproglige knuder op. Har du brug for at få "oversat" en teknisk svær tekst til en let fordøjeligt tekst til "Hr. og Fru Danmark", kan jeg også hjælp dig med det.

Rikke Lundvald Rikke Lundvald

CVR.: 41915803

Sandløkken 13, 5560 Aarup

Følg med:

Du får mere end ”bare” tekst

Tekst skaber tillid og troværdighed, handling og salg – men din tekst kan aldrig stå alene.

Dit budskab indgår altid i en helhed, og jeg forholder mig til hele din udfordring. Derfor får du mere end ”bare” tekst, når du samarbejder med mig.

Jeg sørger for, at din kommunikation spiller sammen med fx det rigtige billede og de rette farver. Og ikke mindst, at dit budskab indgår i et logisk og meningsfyldt flow med din virksomheds øvrige kommunikation.

På den måde efterlader du et troværdigt indtryk hos din målgruppe.

Ærlig hjælp til præcis kommunikation

I samarbejde med mig får du ærlig dialog. Jeg putter ikke med tingene og tør også stille de ”dumme” og undrende spørgsmål. Ofte er det de samme spørgsmål, som din kunde sidder med.

I sidste ende giver det dig det bedste resultat: Præcis kommunikation uden omveje og fyld.

Bestil mig som koordinator

Vil du selv slippe for bøvlet med bookning, briefing og koordinering af din kommunikationsopgave? Bestil mig som din projektkoordinator.

Jeg er stærk til at skabe struktur og få overblik, og jeg sørger for at drible din opgave helt i mål.

Hvad skal du have løst?

Lad os tage en snak om den opgave, du skal have løst inden for tekst, kommunikation eller marketing. Mon dog ikke jeg kan hjælpe dig :-).